Wie zijn wij

Mirna Schuppers-Best

Mirna heeft een achtergrond in het toerisme als reisagent binnen het luxe segment. De mooiste, spannendste en meest bijzondere hotelinterieurs werden gecombineerd met de prachtigste bestemmingen en ervaringen.
Het gevoel van "vakantie thuis" brengt ze na de opleidingen "Binnenhuisarchitectuur" en "Bouwkunde voor interieurontwerpers" over naar de interieurs in Nederland."Een goed interieur is tijdloos en creƫert een plek waar je je thuis voelt en waar je niet snel op uitgekeken raakt.
Ik vind het heerlijk om een ruimte tot leven te laten komen en een eigen "persoonlijkheid" en sfeer te geven.
Niet zomaar een persoonlijkheid maar uw persoonlijkheid. Als uw nieuwe interieur dat uitstraalt en past bij uw levensstijl, dan heb ik mijn werk goed gedaan."


Nicole van Os de Man- Best

Nicole heeft de studie "Styling&Design" met succes afgerond en heeft veel ervaring in de Retail branche als Visual Merchandiser. Het combineren van kleuren en verschillende materialen binnen deze branche heeft haar gebracht waar ze nu is. Daarom was de stap om de studie ''Binnenhuisarchitectuur'' te volgen snel gemaakt. Nu kan ze haar ervaring van de kledingbranche moeiteloos in de interieurbranche toepassen. De persoonlijke verhalen die ze kreeg van de bezoekers legde ze vast in zijn kleding. Nu pakt ze het groter aan, de persoonlijke verhalen vertaalt ze in het interieur van haar eigen klanten. 


 

''Mijn liefde voor interieur heb ik in de loop der jaren ontwikkeld. Ik heb altijd al interesse gehad in kleuren en sfeer bepaling. 
Door een grote verbouwing in mijn eigen huis te realiseren, weet ik hoe belangrijk het is dat je interieur samenkomt. Door het juiste kleurgebruik en materialen heb ik een interieur dat past bij mij en mijn gezin. Het moet mooi zijn, het moet praktisch zijn maar tenslotte moet het interieur je blij maken. Het is een plek waar je dag in dag uit in terug komt.  
Ik ga persoonlijk met u in gesprek en samen komen we er achter wat voor u belangrijk is.''